вторник, 3 май 2011 г.

Проучване

Към блога
     


     Той се казва Ивайло Пеев. Студент е по журналистика и в момента подготвя своята дипломна работа. Тя е свързана с кулинарните предавания. Нуждае се от хора, които наистина обичат вкусната храна, които да оценят кулинарните предавания на пазара. Направил е блогв който за минутка всеки може да даде своето мнение. 
     Сформирал е млад и амбициозен екип, който се опитва да подготви ново предаване за готвене. За това, такова изследване на аудиторията е много важно за тях. Имат нужда от подкрепа и се надяват да я видят във ваше лице.
     Единственото, което иска е да публикувате линк към тази анкета. Той от своя страна ще публикува линк към вашия сайт отстрани на блога. 

16 коментара:

  1. много успех пожелавам на всички, поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  2. Обичам кулинарните предавания, особено за кухня, която не е българска. Хубаво е да качите малко повече информация за предаването: каква кухня ще се готви, колко дълго ще е 1 предаване, по коя телевизия... По утилисима пускат страхотни кулинарни предавания - неща, които ги няма в нашата кухня и са нещо ново за нашия вкус. Пожелавам много успех с проекта, ще помогнем с каквото можем :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз от проучването съдя, че хората търсят шоуто като цяло. Иначе дали да е българска или екзотична кухня са 50/50. И другото, което ми направи впечатление е, че държат на професионализма на готвача. По Утилисима наистина пускат много хубави предавания за готвене. Според мен ще се гледа нещо, което редува различни кухни мексиканска, италианска, китайска, българска...и ако се канят професионални готвачи от различни хотели и ресторанти предаването ще избие рибата!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  5. Като чета се сещам, че Андре, който е главен готвач в Хилтън (или поне беше)имаше кулинарно предаване преди 3-4 години. Доста го канеха да покаже някоя и друга засукана рецепта. Напоследък не съм го виждала, може да се е отказал. Според мен българските рецепти са най-гледани у нас. Да вземе например Ути - той готви лесни неща, с продукти, които ги има във всяко домакинство. Това според мен е най-важното!

    ОтговорИзтриване
  6. интересен блог, продължавайте да пишете и да споделяте с всички нас, в очакване на нови публикации - поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  7. Пожелавам много успех в изготвянето на Дипломната работа.Дано да останеш доволен от нея.

    ОтговорИзтриване
  8. И аз бих гледала лесни бързи и евтини рецепти. Все пак в момента се намираме в такова положение, че гледаш да спестиш някой лев, връщаш се от работа пребит и ти се ще да седнеш и да хапнеш и да си починеш, а не да висиш над печката с часове. Разбира се не всеки ден е така, но по-голямата част от ежедневието на повечето българи е такова.

    ОтговорИзтриване
  9. От друга страна събота и неделя, когато имам повече време мога да си позволя нещо по-засукано. И тогава готвенето ми доставя удоволствие. Кулинарните предавания с по-засукани рецепти са ми били интересни, особено докато си пия сутрин кафето, може да се вземе някоя и друга идея. Но почти винаги използват подправки или съставки, които ги няма във всеки супермаркет, а определено когато не знам къде мога да намеря нещо или трябва да обикалям твърде много предпочитам изобщо да не се захващам с рецептата колкото и да е интересна.

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления за Ивайло и успехи на Дипломната работа.Ето такива амбициозни хора имаме нужда.Хора с цели, които преследват мечтите си до край.Това, че има блог е доста добре.Особено щом следва журналистика, там спокойно може да публикува някакъв тема и да вижда какво е реалното мнение на хората по въпроса и по някакъв начин да отразява събитията по адекватно.Важно е когато проучваш нещо, да се отзоват повече кандидати, а аз ти ги желая.

    ОтговорИзтриване
  11. Дано да има повече които си направят анкетата.Успех в проучванията ти.

    ОтговорИзтриване
  12. Пожелавам да успееш да завършиш с отличие и с лекота и най-важното да си доволен от това,което си научил , направил и постигнал...." Тя е свързана с кулинарните предавания. Нуждае се от хора, които наистина обичат вкусната храна, които да оценят кулинарните предавания на пазара. Направил е блог, в който за минутка всеки може да даде своето мнение. " със сигурност ще посетя блога ти благодаря че ни го предоставяш и успех с анкетата.С тях човек може да придобие някаква по реална представа за мненията на хората подадени теми.

    ОтговорИзтриване
  13. Гледайки какво дават по каналите, то май наистина имаме нужда от някое ново , с което да научим нещо любопитно.Може да бъде нещо свързано с градовете и с пътувания като във Фатима е свещен град за католиците, където на 13 май 1917 г. Дева Мария се явява на три невръстни пастирчета и им разкрива три тайни за бъдещето на света. Общо взето по край всичко има някаква по интересна и богат история.

    ОтговорИзтриване
  14. Бъдете сигурни, че ще ви помогнем щом трябва само да публикуваме този линк, за нас не е никакъв проблем.По телевизията имаме нужда да гледаме по нови и интересни предавания,които да внесат в нашата кухня нещо по интересно и не чак толкова традиционно, тъй като ние и сами можем и готвим традиционните гозби,които сме научили, но си мисля , че поне 2- 3 седмично е добре да изненадваме семействата си с кулинарни предложения,които не са яли до сега. Стискаме ви палци да успеете.

    ОтговорИзтриване
  15. Обожавам кулинарни предавания, страшна фенка съм на 24kitchen и особено много харесвам Джейми Оливър и Йоли, а също и Гордън Рамзи. Дано съм ти била от полза и успех:)

    ОтговорИзтриване
  16. Ехааа .... Страхотен сайт... 🥗 Обожавам да чета такива блогове! Разтоварват ме, от гадните новини по телевизора... Благодаря за полезната инфомация! Желая Ви успех и здраве!
    👨‍🍳 Gladen - кулинарна мрежа за гладници 😋

    ОтговорИзтриване

Click to get cool Animations for your MySpace profile